Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Broodjes bestellen Rosmalen

Broodjes in verschillende varianten kunt u na het online bestellen laten leveren in de regio van Rosmalen. Uiteraard kunt u ze ook op halen en bent u van harte welkom in de sfeervolle lunchroom van Lunchroom Rooyaal. Van broodjes tot aan zoete snacks, maak kennis met ons gevarieerde assortiment door de menukaart online te bekijken. Naar welke broodjes gaat uw voorkeur uit?

Broodjes bestellen in ’s-Hertogenbosch, niet ver van Rosmalen

Of u nu broodjes met vlees, vis of een vegetarische variant online wilt bestellen, in onze lunchroom nabij Rosmalen is de keuze zeer divers. Wij hebben onze broodjes verdeeld onder de volgende categorieën:

  • Specials
  • Deluxe broodjes
  • Classics
  • Panini’s

Kies uit verschillende warme broodjes en zoete snacks

Van frikandelbroodjes tot aan gevulde koeken en van de echte Bossche Bol tot aan kroketbroodjes, het assortiment aan warme broodjes en zoete snacks is zeer divers. Daarnaast kiest u ook uit een maandspecial en kunt u bij ons vergaderpistoletjes bestellen, dé uitkomst voor een zakelijke lunch. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt.

Maak gebruik van het online bestelformulier of bel

Maandelijks hebben we een afwisselend ‘broodje van de maand’, maar ook gedurende de week kiest u uit speciale dag- of weekbroodjes. Deze broodjes en meer uit onze lunchroom nabij Rosmalen kunt u gemakkelijk online bestellen via het bestelformulier. Plaatst u liever telefonisch een bestelling of heeft u vragen die u graag stelt? Onze medewerkers staan u te woord als u belt naar 073 6447887.


Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.