Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjes bestellen

Broodjes bestellen in Den Bosch

Lekkere broodjes voor een zakelijke lunch of belangrijke gelegenheid bestellen, doet u eenvoudig bij Lunchroom Rooyaal. Wanneer u bij onze lunchroom in de Praxis in Den Bosch broodjes gaat bestellen, zorgen we ervoor dat deze op locatie worden bezorgd in de regio, waaronder in Rosmalen. Dankzij het uitgebreide assortiment, onze passie voor lekker eten en het gebruik van ingrediënten die dagvers zijn, weten we altijd onze klanten te verrassen en de beste kwaliteit te leveren. In de loop der jaren hebben wij een hoge reputatie opgebouwd. Naast het bestellen en bezorgen van broodjes, bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellig lunchroom in de Praxis Megastore. Hier kunt u genieten van heerlijke broodjes.

Heerlijke broodjes bestellen in de Praxis

Heeft u een speciale gelegenheid die u op een unieke manier wilt vieren? Of komt er binnenkort een belangrijke klant langs op kantoor en wilt u hiervoor een uitgebreide zakelijke lunch organiseren? Door de overheerlijke broodjes uit onze lunchroom in de Praxis Megastore te bestellen, viert u elke gelegenheid op luxe wijze. Wij bezorgen de broodjes die u wilt bestellen in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Bij Lunchroom Rooyaal heeft u een uitgebreide keuze als u broodjes wilt bestellen. Zo bieden wij elke maand een overheerlijke maandspecialiteit aan. Dit is een speciaal broodje dat onze gasten altijd verrast. Ook beleggen wij luxe broodjes, zoals een broodje gezond of carpaccio. Als u broodjes wilt bestellen bij onze broodjeszaak in Den Bosch, kunt u ook kiezen voor een van onze zoete snacks. Hierbij heeft u keuze uit onder andere de traditionele Bossche bol, appelflap of een van onze muffins. Kiest u toch liever voor warm en hartig? Een heerlijk worstenbroodje zal zeker goed smaken.

Bestel uw favoriete broodjes uit ons assortiment

Bekijk de broodjes in ons assortiment en kies uw favoriet. Kom langs in onze lunchroom in de Praxis Megastore of kies ervoor om de lekkerste broodjes online te bestellen. Dit is zeer eenvoudig dankzij het speciale bestelformulier, maar telefonisch bestellen mag natuurlijk ook altijd. U bereikt ons op het telefoonnummer 073 6447887 of via het contactformulier. Wilt u eerst graag naar de mogelijkheden informeren? Geen enkel probleem! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal