Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjes catering

Broodjes van de catering

Wilt u graag collega’s of gasten verrassen met de lekkerste broodjes van een professionele catering? Lunchroom Rooyaal heeft veel ervaring met het leveren van broodjes en voorziet u graag van de beste cateringservice. Met producten die worden gemaakt van dagverse ingrediënten weet u zeker dat u altijd voor de beste kwaliteit kiest. Kies uit diverse warme of zoete snacks, belegde broodjes en specials. Organiseer een luxe bedrijfslunch en schakel onze hulp in om de lekkerste broodjes te laten leveren.

Kies de lekkerste broodjes en maak gebruik van onze catering

Door te kiezen voor catering, is het organiseren van een heerlijke lunch met de lekkerste broodjes super eenvoudig. Wij beschikken over een uitgebreid menu zodat er voor iedereen volop keuze is. Zo heeft u keuze uit:

  • Diverse zoete snacks: zoals zoete broodjes en snacks.
  • Diverse warme snacks: denk hierbij aan hartige broodjes, zoals worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Maandspecialiteiten: laat uzelf verrassen door het speciale broodje van de maand.
  • De warme specials: hier vallen onder andere onze panini’s onder.
  • De specials: hier vallen deluxe broodjes met speciaal beleg onder. Deze worden vaak belegd met salades.

Al onze producten worden met veel passie gemaakt. Wij zijn pas blij als u een tevreden klant bent. Door telkens met lekkere en unieke combinaties te komen, hopen we u te blijven verrassen. Organiseer een gezellige lunch met de lekkerste broodjes door ons in te schakelen als cateringservice en wij komen alle producten bij u leveren op locatie.

Bestellen kan eenvoudig bij ons

Bij lunchroom Royaal kunt u diverse heerlijke broodjes eenvoudig laten leveren. Zo helpen wij u graag met de catering van een uitgebreide, zakelijke lunch. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.