Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjes laten bezorgen

Broodjes laten bezorgen in Den Bosch

Bij Lunchroom Rooyaal kunt u terecht om broodjes of tussendoortjes te laten bezorgen op uw gewenste locatie in Den Bosch of Rosmalen. Door de mogelijkheid van bestellen en bezorgen, zorgen we ervoor dat we uw verse broodjes leveren op locatie. Ons uitgebreide assortiment en het feit dat de broodjes met verse ingrediënten en passie worden klaargemaakt zorgen ervoor dat wij  een goede reputatie in de regio hebben opgebouwd. We zijn pas tevreden wanneer u ook met een voldaan gevoel onze lunchroom uitloopt.

Uw verse broodjes laten bezorgen

Voor het bereiden van onze belegde broodjes zorgen we dat er altijd dagverse ingrediënten in huis zijn, dus deze laten we iedere dag vers leveren. Door de hoge kwaliteitseisen die wij hanteren aan onze producten, krijgt u altijd de beste en meest verse broodjes voor een zakelijke lunch. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kiest u zelf wat voor soort broodjes of lunch u wilt bestellen en laten bezorgen. Wij geven u graag alvast een greep uit ons assortiment, die we bij u op locatie kunnen leveren:

  • Maandspecialiteiten: iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt.
  • Specials: luxe broodjes met speciaal beleg, denk hierbij aan carpaccio of een broodje gezond.
  • Zoete snacks: bijvoorbeeld versgebakken appelflappen die niet misstaan bij de zoete inval van een tussendoortje.
  • Warme snacks: hartige broodjes, zoals de bekende worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Warme specials: bijvoorbeeld panini’s.

We leveren de broodjes in mum van tijd bij u thuis of op kantoor. Zo geniet u snel van de meest verse broodjes samen met collega’s.

Informeer naar de mogelijkheden om uw broodjes te laten leveren

Wilt u broodjes of een complete lunch laten bezorgen in Den Bosch of Rosmalen en bent u benieuwd wat Lunchroom Rooyaal voor u kan betekenen? U bent altijd vrij om te bellen naar onze broodjeszaak in Den Bosch om de mogelijkheden voor het leveren te bespreken. U bereikt ons via het telefoonnummer 073 6447887 of door het contactformulier in te vullen. Zelfs voor de échte Bossche Bol van Jan de Groot kunt u bij ons terecht. Deze moet u natuurlijk een keer geproefd hebben! Daarom kunt u, naast onze broodjes, deze lekkernij bij ons bestellen en laten bezorgen.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal