Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjes laten bezorgen

Broodjes laten bezorgen

Bij Lunchroom Rooyaal kunt u broodjes of lunch laten bezorgen op uw gewenste locatie in Den Bosch of Rosmalen. Door de mogelijkheid van bestellen en bezorgen, zorgen wij dat uw lunch altijd heerlijk vers bij u geleverd wordt. Door ons uitgebreide assortiment en het feit dat de broodjes met verse ingrediënten en passie worden klaargemaakt, hebben wij een goede reputatie in de regio opgebouwd. Ook onze gezellige lunchroom in de Praxis Megastore wordt al jaren drukbezocht. Wij zijn pas tevreden wanneer u ook met een voldaan gevoel onze lunchroom uitloopt.

Uw broodjes of lunch laten bezorgen in Den Bosch of Rosmalen

Voor het bereiden van onze belegde broodjes zorgen we dat er altijd dagverse ingrediënten in huis zijn. Door de hoge kwaliteitseisen die wij hanteren aan onze producten, krijgt u voor uw meeting of vergadering altijd de beste en meest verse broodjes. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunt u zelf kiezen wat voor soort broodjes of lunch u wilt bestellen en laten bezorgen bij u in Den Bosch, Rosmalen of een andere stad in de regio. Wij geven u graag alvast een greep uit ons assortiment:

  • Maandspecialiteiten: iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt.
  • Specials: luxe broodjes met speciaal beleg, denk hierbij aan carpaccio of een broodje gezond.
  • Zoete snacks: bijvoorbeeld versgebakken appelflappen die niet misstaan bij de zoete inval van de lunch.
  • Warme snacks: hartige broodjes, zoals de bekende worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Warme specials: bijvoorbeeld panini’s.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u broodjes of een complete lunch laten bezorgen in Den Bosch of Rosmalen en bent u benieuwd wat Lunchroom Rooyaal voor u kan betekenen? U bent altijd vrij om ons te bellen voor de mogelijkheden die wij aanbieden. U bereikt ons via het telefoonnummer 073 6447887. Zelfs voor de échte Bossche Bol van Jan de Groot kunt u bij ons terecht. Deze moet u natuurlijk een keer geproefd hebben! Daarom kunt u, naast onze broodjes, deze lekkernij bij ons bestellen en laten bezorgen in regio Den Bosch en Rosmalen.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.