Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjeszaak Den Bosch

Broodjeszaak in de Praxis Megastore in Den Bosch

De lekkerste broodjes haalt u bij onze broodjeszaak in de Praxis Megastore in Den Bosch. Bij Lunchroom Rooyaal hechten we veel waarde aan kwaliteit, snelle bereiding en het gebruik van dagverse ingrediënten. Breng een bezoek aan onze lunchroom in de Praxis of bestel uw favoriete broodjes gemakkelijk via de website.

De lekkerste broodjeszaak in de Praxis Megastore

Bij onze broodjeszaak in Den Bosch vindt u vast en zeker het perfecte broodje. Door de goede kwaliteit en de overheerlijke smaak van onze belegde broodjes, is onze broodjeszaak in de Praxis Megastore de beste lunchroom aan de Bossche woonboulevard. We verkopen diverse lekkernijen, waaronder warme broodjes, specials en classics. Ook voor een luxe broodje met veel variatie bent u bij ons op de juiste plek. Laat u verrassen door de hoogwaardige kwaliteit en kom gezellig langs bij onze broodjeszaak in de Praxis.

Bestel de lekkerste broodjes bij onze lunchroom in de Praxis

Onze broodjeszaak is gemakkelijk te vinden in de Praxis Megastore. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een lekker broodje voor een heerlijke lunch. Bekijk onze lekkernijen en bestel de broodjes online via de website. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om de broodjes te laten bezorgen op de gewenste locatie. Wanneer u vragen heeft of contact op wilt nemen, dan kan dat via 073 6447887 of het contactformulier.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal