Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Broodjeszaak Den Bosch

Broodjeszaak in Den Bosch

Bent u op zoek naar een broodjeszaak in de Praxis Megastore in Den Bosch? Lunchroom Rooyaal staat voor kwaliteit, verse producten en een snelle bereiding. Ook bieden wij de mogelijkheid om overheerlijke broodjes voor de lunch te laten bezorgen op uw kantoor of bedrijf in ‘s-Hertogenbosch. Maar u kunt er ook voor kiezen om naar onze lunchroom te komen om gezellig bij ons de broodjes te eten! Ook verzorgen wij vanuit onze broodjeszaak in de Praxis in Den Bosch lunches voor bij vergaderingen, meetings of andere bijeenkomsten van bedrijven. Daarnaast hebben wij iedere maand verschillende broodjes met onze maandspecialiteiten, zo verrassen wij u keer op keer!

Dé broodjeszaak van Den Bosch in de Praxis

Door de kwaliteit die lunchroom Rooyaal hanteert, staan we bekend als dé broodjeszaak van Den Bosch. Met een divers en uitgebreid assortiment is er voor iedereen wel een broodje of snack. Perfect als u uw collega’s wilt verrassen met een overheerlijke lunch van een broodjeszaak in ’s-Hertogenbosch. Omdat uitsluitend verse producten worden gebruikt, kan kwaliteit gegarandeerd worden. Wij hanteren broodjes zoals de:

  • Specials: hieronder valt een broodje gezond, carpaccio, pollo pesto en nog veel meer.
  • Deluxe: denk hierbij aan onder andere een broodje oude kaas, roompaté en diverse salades.
  • Classics: een broodje kaas, ham en ei.
  • Warme specials: onder andere panini Toscane, caprese, spicy chicken.

Ook voor diverse zoete snacks waaronder de échte Bossche Bol van Jan de Groot ben u bij ons aan het juiste adres! Bent u al benieuwd naar het assortiment van dé broodjeszaak van Den Bosch, oftewel lunchroom Rooyaal in de Praxis Megastore? Bovenstaande broodjes zijn een greep uit ons assortiment, voor iedereen hebben wij wel het perfecte broodje.

Hebben wij uw perfecte broodje?

Hebben wij voor u het perfecte broodje in onze lunchroom in ‘s-Hertogenbosch? U kunt uw broodjes voor de lunch ook bestellen bij onze broodjeszaak om te laten bezorgen in uw eigen kantoor of bedrijf in de regio ‘s-Hertogenbosch. Wanneer u vragen heeft, of contact op wilt nemen, dan kan dat via het nummer: 073 6447887. Onze broodjeszaak in ’s-Hertogenbosch is zeven dagen per week open met ruime openingstijden.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal