Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Broodjeszaak ’s-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een broodjeszaak in ’s-Hertogenbosch? Lunchroom Rooyaal zorgt voor de allerlekkerste broodjes met verse ingrediënten en een bereiding met veel passie. Door de jaren heen verzorgt onze broodjeszaak de lekkerste lunch in ’s-Hertogenbosch. Wij staan al jaren bekend om onze heerlijke lunch die wij verzorgen voor bedrijven bij vergaderingen, meetings of andere bijeenkomsten.

De beste lunch van dé broodjeszaak uit ’s-Hertogenbosch: Lunchroom Rooyaal!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van een lunch op uw bedrijf of meeting? Wij verzorgen al jaren broodjes op locatie! Maar u kunt ook een hapje komen eten in onze broodjeszaak gevestigd in de Praxis Megastore in ’s-Hertogenbosch. Wij hebben voor u luxe broodjes, met een divers en rijkelijk beleg en binnen ons assortiment hebben we ook:

  • Panini’s,
  • Warme snacks en specials
  • En ook voor zoete snacks kunt u terecht bij Lunchroom Rooyaal

Ook voor de échte Bossche Bol van Jan de Groot bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat iedereen geniet van de lunch die verzorgd is door dé broodjeszaak van ’s-Hertogenbosch.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Lunchroom Rooyaal?

Bent u benieuwd naar wat onze lunchroom kan betekenen voor uw meeting met betrekking tot de lunch? Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieders wil wel een bepaald broodje. Voor de mogelijkheden kunt u eens informeren of bellen naar het nummer: 073 6447887. Wij zijn 7 dagen per week geopend, hanteren ruime openingstijden en beantwoorden graag al uw vragen!


Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.