Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Lekkere belegde broodjes den Bosch

Lekkere belegde broodjes in Den Bosch

Zoekt u lekkere belegde broodjes in regio van Den Bosch? Stop maar met zoeken, want bij Lunchroom Rooyaal wordt er gezorgd dat u dat heerlijke broodje zeker krijgt! Door de jaren heen hebben wij een zeer sterke naam opgebouwd op het gebied van het leveren van broodjes in de regio Den Bosch. Er wordt gezorgd dat al onze klanten, zowel bij bezorging als bij het eten in onze lunchroom, altijd een kwalitatief en hoogstaand broodje ontvangen. Dus voor lekkere belegde broodjes in bent u bij onze lunchroom op de juiste plek!

Voor lekkere belegde broodjes moet u bij ons zijn!

Met verse ingrediënten en versgebakken broodjes wordt er gezorgd dat u lekkere belegde broodjes krijgt bij Lunchroom Rooyaal. Of u nu broodjes nodig heeft voor een zakelijke lunch of een gezellige bijeenkomst, dat maakt niet uit. Door ons ruime assortiment vindt u altijd een perfect broodje waar u precies op dat moment zin in heeft! Met belegde broodjes, lekkere paninibroodjes en frisdrank kunt u uw complete lunch door ons laten verzorgen. Kom langs bij onze lunchroom of laat de broodjes bezorgen op de door u gewenste locatie.

Bekijk ons ruime aanbod met heerlijke broodjes

Bent u benieuwd naar de lekkere belegde broodjes van onze broodjeszaak in Den Bosch? Wij zorgen ervoor dat u geen spijt krijgt van uw gekozen lunch bij ons! Wij maken onze broodjes met een dosis liefde en verse ingrediënten, hierdoor staan wij bekend om onze kwalitatief sterke broodjes en heerlijke lunches! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bereikt ons via 073 6447887 of via het contactformulier.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal