Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Lekkere belegde broodjes den Bosch

Lekkere belegde broodjes in Den Bosch

U zoekt lekkere belegde broodjes in de Regio den Bosch? Stop maar met zoeken, want bij Lunchroom Rooyaal wordt er gezorgd dat u dat heerlijke broodje zeker krijgt! Door de jaren heen hebben wij een zeer sterke naam opgebouwd op het gebied van het leveren van broodjes in de regio Den Bosch. Er wordt gezorgd dat al onze klanten, zowel bij bezorging als bij het eten in onze lunchroom, altijd een kwalitatief en hoogstaand broodje ontvangen. Dus voor lekkere belegde broodjes in Den Bosch bent u bij Lunchroom Rooyaal op het juiste adres!

Voor lekkere belegde broodjes in Den Bosch moet u bij ons zijn!

Met verse ingrediënten en versgebakken broodjes wordt er gezorgd dat u heerlijke broodjes krijgt van Lunchroom Rooyaal. Door ons ruime assortiment vindt u altijd een perfect broodje waar u precies op dat moment zin in heeft! Met belegde broodjes, lekkere panini’s en frisdrank kunt u uw lunch rondom Den Bosch door ons laten verzorgen.

Bent u benieuwd naar onze broodje?

Benieuwd naar onze lekkere belegde broodjes in Den Bosch? Wij zorgen ervoor dat u geen spijt krijgt van uw gekozen lunch bij ons! Wij maken onze broodjes met een dosis liefde en verse ingrediënten, hierdoor staan wij bekend om onze kwalitatief sterke broodjes en heerlijke lunch! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via het nummer: 073 6447887. Wij zijn 7 dagen per week open!

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.