Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Lunch bestellen Den Bosch

Lunchroom Rooyaal kan uw broodjes of lunch bezorgen op uw gewenste locatie in Den Bosch. Door de mogelijkheid van bestellen en bezorgen zorgt Lunchroom Rooyaal dat uw broodjes of lunch altijd heerlijk vers bij u geleverd wordt in Den Bosch. Door ons uitgebreide assortiment en het feit dat de broodjes met verse ingrediënten en passie worden klaargemaakt, hebben wij een goede reputatie in de regio opgebouwd. Ook onze gezellige lunchroom in de Praxis Megastore wordt al jaren drukbezocht. Wij zijn pas tevreden wanneer u ook met een voldaan gevoel onze lunchroom uitloopt.

Uw broodjes of lunch bestellen en laten bezorgen in Den Bosch; Lunchroom Rooyaal is de uitkomst

Voor onze belegde broodjes wordt er gezorgd dat er altijd dagverse ingrediënten in huis zijn. Door de hoge kwaliteitseisen die wij hanteren aan onze producten wordt er gezorgd dat u voor uw meeting of vergadering altijd de beste broodjes krijgt. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kan er gekozen worden wat voor soort broodjes of lunch u wilt bestellen en laten bezorgen bij uw bedrijf of gelegenheid rondom Den Bosch. Een greep uit het assortiment van Lunchroom Rooyaal is:

  • Maandspecialiteiten: Iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt.
  • Specials: Luxe broodjes met speciaal beleg, denk hierbij aan Carpaccio of een broodje gezond.
  • Zoete snacks: bijvoorbeeld vers gebakken appelflappen die niet misstaan bij de zoete inval van de lunch.
  • Warme snacks: Hartige broodjes, de bekende worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Warme specials: bijvoorbeeld de panini’s.

Lunchroom Rooyaal heeft een grote diversiteit binnen het assortiment!

Wij zorgen altijd voor verse ingrediënten

Doordat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat is het voor ons belangrijk dat wij dagverse ingrediënten gebruiken voor onze broodjes. Samen met de kwaliteit en passie waarmee wij onze broodjes klaarmaken wordt er gezorgd dat u een zeer lekker broodje krijgt voor uw lunch. Wij zijn natuurlijk pas tevreden wanneer u dat ook bent, wij streven altijd het beste na!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat Lunchroom Rooyaal voor u kan betekenen op het gebied van het bestellen en bezorgen van uw broodjes of lunch rondom Den Bosch? U bent altijd vrij om eens te bellen voor de mogelijkheden die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via het nummer: 073 6447887. Zelfs voor de échte Bossche Bol van Jan de Groot kunt u bij ons terecht. Deze moet u natuurlijk een keer geproefd hebben! Wij verwelkomen u graag bij lunchroom Rooyaal in Den Bosch.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.