Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Lunch bestellen Rosmalen

Of u nu voor thuis of voor op het werk lunch wilt bestellen, Lunchroom Rooyaal is hét adres in de regio van Rosmalen. U kiest bij ons uit een gevarieerde menukaart, zodat er voor de vleesliefhebber, visliefhebber en de vegetariër een gepast aanbod is. Komt u binnenkort een keer langs, of laat u uw bestelling liever door ons bezorgen?

Verschillende broodjes voor uw lunch bestellen in de regio van Rosmalen

Van deluxe broodjes tot aan maandspecialiteiten en van warme specials tot aan classics, op het gebied van belegde broodjes is er meer dan genoeg keuze. Als basis gebruiken we de volgende soorten brood:

  • Wit stokbrood
  • Bruin stokbrood
  • Ciabatta van mais
  • Ciabatta met olijven
  • Italiaanse bol

Maak uw lunch af met zoete snacks

Wist u dat u, naast broodjes, ook zoete snacks voor uw lunch in de regio van Rosmalen kunt bestellen? Kies bijvoorbeeld voor overheerlijke roomboter croissants, muffins en appelflappen. Of kies voor de enige echte Bossche Bol van Jan de Groot. Bekijk deze zoete snacks en meer online en bestel via het bestelformulier. Wat gaat u voor uw lunch in de regio van Rosmalen bestellen?

Bezoek onze lunchroom op de Woonboulevard in ’s-Hertogenbosch

Komt u uw lunch, na het bestellen, ophalen of laat u deze bezorgen in de regio van Rosmalen? U vindt onze lunchroom in de Praxis Megastore op de Bossche Woonboulevard in ’s-Hertogenbosch. U bent zeven dagen per week van harte welkom. Voor het telefonisch plaatsen van een bestelling of voor vragen belt u naar 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.