Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Lunch bezorgen Rosmalen

Lunch bezorgen Rosmalen

Op welke dag wilt u een lunch laten bezorgen in Rosmalen of omgeving? Zeven dagen per week bent u bij Lunchroom Rooyaal van harte welkom. U kiest bij ons uit verschillende soorten brood en de mogelijkheden op het gebied van beleg zijn vrijwel eindeloos. Naar wat voor lunch gaat uw voorkeur uit? Geef het online door of laat het telefonisch aan een van onze medewerkers weten.

Verschillende soorten broodjes als lunch laten bezorgen in de regio van Rosmalen

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een belegd broodje met vlees, vis of vegetarisch, het assortiment is zeer gevarieerd. U kiest bij ons namelijk uit:

  • Deluxe broodjes
  • Specials
  • Classics
  • Maandspecialiteiten

Vul uw lunch aan met verschillende dranken

U wilt natuurlijk wel een lunch laten bezorgen in de regio van Rosmalen waarbij aan alles is gedacht. Dat begrijpen wij. Daarom vullen wij uw lunch graag aan met verschillende dranken. Denk hierbij aan frisdranken in flesjes van 500 ml, zuiveldranken en vruchtensappen zoals sinaasappelsap en appelsap.

Bestel uw lunch online

Nadat u een keuze heeft gemaakt, plaatst u eenvoudig online een bestelling via het online bestelformulier, of telefonisch via 073 6447887. Kiest u ervoor om uw lunch te laten bezorgen in de regio van Rosmalen, of haalt u deze af in de lunchroom in ’s-Hertogenbosch?


Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.