Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Lunch bezorgen

Lunch laten bezorgen in Den Bosch

Als u voor een lunch luxe broodjes wilt bestellen en laten bezorgen in regio Den Bosch en Rosmalen, dan bent u bij Lunchroom Rooyaal op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat u heerlijke broodjes krijgt die met de grootste zorg zijn gemaakt. Door de verse ingrediënten die wij gebruiken, bieden wij heerlijke broodjes die bij uw lunch niet misstaan. Na de bereiding bezorgen we de luxe broodjes voor uw lunch in regio Den Bosch en Rosmalen. Aan de hand van uw wensen en behoeftes zorgen wij ervoor dat u een lunch helemaal op maat krijgt.

Luxe broodjes voor de lunch bestellen en laten bezorgen

Voor onze belegde broodjes gebruiken wij divers beleg. Hierbij kunt u denken aan classics en deluxe beleg, maar ook specials. Lunchroom Rooyaal zorgt ervoor dat u geniet van een luxe lunch die u kunt bestellen en laten bezorgen bij uw gelegenheid. Daarnaast kunt u bij ons een ontbijt bestellen, bestaande uit heerlijke croissants en belegde broodjes.

Kies uit een ruim assortiment aan lekkernijen

Wij gebruiken enkel dagverse ingrediënten voor onze broodjes, die u kunt bestellen en laten bezorgen voor een luxe lunch in Den Bosch of Rosmalen. Wij hanteren altijd hoge eisen aan de kwaliteit die wij leveren en zorgen dat wij enkel de beste broodjes bezorgen. Dit is perfect als u een zakelijke lunch wilt organiseren of een speciale gelegenheid wilt vieren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Zo kunt u kiezen uit:

  • Diverse warme broodjes en snacks, zoals worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Warme panini’s, belegd met diverse dagverse ingrediënten.
  • Onze maandspecialiteiten, deze veranderen elke maand.
  • Verschillende specials, deze worden luxe belegd met bijvoorbeeld carpaccio of alle ingrediënten voor een perfect broodje gezond.
  • De lekkerste zoete snacks, zoals versgebakken appelflappen of de originele Bossche Bol.

Laat een combinatie van diverse heerlijke snacks en broodjes bezorgen als lunch en proef onze hoogwaardige ingrediënten en smaakcombinaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u luxe broodjes voor uw lunch wilt bestellen en laten bezorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 6447887 of door het contactformulier in te vullen. Bij onze broodjeszaak in Den Bosch helpen we u graag verder en vertellen we u meer over de mogelijkheden. Ook kunt u direct uw bestelling doorgeven via het bestelformulier. Of het nu gaat om een vergadering of juist een feestelijke gelegenheid; wij zorgen voor een volledig verzorgde lunch op uw locatie.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal