Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Lunch bezorgen

Lunch bezorgen

Als u een luxe lunch wilt laten bezorgen rondom Den Bosch, dan bent u bij Lunchroom Rooyaal op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u heerlijke broodjes krijgt die met de grootste zorg zijn gemaakt. Door de verse ingrediënten die wij hanteren, hebben wij de broodjes die bij uw luxe lunch niet misstaan. Wij bezorgen ook uw lunch met luxe broodjes en beleg rondom Den Bosch. Aan de hand van uw wensen en behoeftes kunnen wij ervoor zorgen dat u een lunch helemaal op maat krijgt.

Uw luxe lunch bezorgen wij bij u in en rondom Den Bosch

Voor onze belegde broodjes hanteren wij divers beleg, hierbij kunt u denken aan classics, deluxe beleg, maar ook specials. Lunchroom Rooyaal zorgt ervoor dat uw medewerkers of concullega’s kunnen genieten van deluxe lunch die u laat bezorgen bij uw gelegenheid in Den Bosch. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van het verzorgen van ontbijt, hierbij kunt u denken aan croissants en heerlijk belegde broodjes.

Waar kunt u voor kiezen om een lunch te laten bezorgen

Wij gebruiken enkel dagverse ingrediënten voor onze broodjes die u kunt bestellen voor een luxe lunch in Den Bosch of Rosmalen. Wij hanteren altijd hoge eisen aan de kwaliteit die wij leveren en zorgen dat wij enkel de beste lunch broodjes bezorgen bij uw bedrijf in de omgeving van Rosmalen en Den Bosch als u ervoor kiest om te bestellen. Perfect als u een zakelijke lunch wilt organiseren of een speciale gelegenheid wilt vieren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Zo kunt u kiezen uit:

  • Diverse warme snacks zoals een worsten- of saucijzenbroodjes.
  • Warme panini’s belegd met diverse heerlijke, dagverse ingrediënten.
  • Onze maandspecialiteiten veranderen elke maand.
  • Verschillende specials, deze worden luxe belegd met bijvoorbeeld carpaccio of alle ingrediënten voor een perfect broodje gezond.
  • De lekkerste zoete snacks, zoals versgebakken appelflappen of de originele Bossche Bol.

Laat een combinatie van diverse heerlijke snacks en broodjes bezorgen als lunch en proef onze unieke ingrediënten.

Benieuwd naar het bestellen van broodjes voor een lunch in Den Bosch of Rosmalen?

Bent u benieuwd wat wij van Lunchroom Rooyaal voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag ! Wilt u bijvoorbeeld een lunch bij een vergadering? Wij zorgen dat het middageten bij uw bijeenkomst van hoogstaande kwaliteit is! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via het nummer 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.