Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Lunch broodjes Rosmalen

Voor uw lunch kiest u uit verschillende broodjes bij Lunchroom Rooyaal, niet ver van Rosmalen. Dit is hét adres voor de lekkerste belegde broodjes, maar ook voor diverse snacks kunt u bij ons terecht. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bekijk ons volledige aanbod online en maak snel gebruik van het bestelformulier.

Een overheerlijke lunch met diverse broodjes, niet ver van Rosmalen

In onze lunchroom geniet u van diverse vers belegde broodjes, maar ook gezellig een kopje koffie drinken met hartige en zoete snacks behoort tot de mogelijkheden. Onze lunchroom is te vinden in de Praxis Megastore op de Bossche Woonboulevard in ’s-Hertogenbosch. U kiest uit een divers assortiment, bestaande uit onder meer:

  • Rijkelijk belegde broodjes
  • Warme panini’s
  • Hartige en zoete snacks

Verschillende vergaderpistoletjes voor de zakelijke lunch

Wist u dat u bij ons ook broodjes voor een zakelijke lunch in de regio van Rosmalen bestelt? Kies bijvoorbeeld voor onze vergaderpistoletjes; kleine broodjes waarmee u eindeloos kunt variëren. De broodjes leveren wij op schalen en in luxe dozen en indien gewenst aangevuld met zuiveldranken, vruchtensappen en vers fruit.

Welke broodjes gaat u bestellen?

Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruikmaken van de online bestellijst. Geef eenvoudig aan wat voor soort brood u wilt en voor hoeveel personen u een bestelling plaatst. Voor vragen of het telefonisch plaatsen van een bestelling belt u naar 073 6447887. Welke broodjes kiest u voor uw lunch in de regio van Rosmalen?

                      

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.