Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Luxe broodje bestellen

Luxe broodje bestellen

Bekijk het menu van lunchroom Rooyaal, kies uw favoriete luxe belegde broodje en gebruik het formulier om eenvoudig te bestellen. Wij zijn ruim geopend en leveren de lekkerste luxe belegde broodjes in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen. Het maken van de lekkerste broodjes is voor ons een echte passie en wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wij werken veel samen met bedrijven die onze heerlijke luxe broodjes bestellen en dit doen we natuurlijk ook graag voor u.

Een heerlijk luxe broodje bestellen, doet u via onze website

In ons assortiment heeft u keuze uit de lekkerste luxe belegde broodjes en deze kunt u eenvoudig bestellen. Naast onze luxe belegde broodjes hebben wij ook heerlijke zoete snacks voor onze zoetekauwen, diverse hartige broodjes zoals een worstenbroodje of saucijzenbroodje en natuurlijk onze overheerlijke warme panini broodjes. Ook bieden we in onze broodjeszaak in Den Bosch iedere maand een andere maandspecial aan zodat u elke maand verrast wordt met unieke combinaties. U bestelt de broodjes gemakkelijk via de website, waarna u deze ophaalt. U kunt de broodjes ook laten bezorgen op locatie.

Bekijk onze prijslijsten op de website

Op onze website kunt u de prijslijsten bekijken zodat u precies weet welke luxe belegde broodjes u bij ons lunchroom in de omgeving van Rosmalen kunt bestellen. Natuurlijk helpen wij u ook graag telefonisch met het plaatsen van een bestelling. U bereikt ons op het nummer 073 6447887 of via het contactformulier. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Ook kunt u ervoor kiezen om luxe broodjes te bestellen voor een speciale gelegenheid, vergadering of zakelijke lunch. Perfect als u uw collega’s wilt verrassen.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal