Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Luxe lunch bezorgen den Bosch

U wilt een luxe lunch laten bezorgen rondom Den Bosch, dan bent u bij Lunchroom Rooyaal op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u heerlijke broodjes krijgt die met de grootste zorg zijn gemaakt. Door de verse ingrediënten die wij hanteren hebben wij de broodjes die bij uw luxe lunch niet misstaan. Wij bezorgen ook uw lunch met luxe broodjes en beleg rondom Den Bosch. Aan de hand van uw wensen en behoeftes kunnen wij ervoor zorgen dat u een lunch helemaal op maat krijgt.

Uw luxe lunch bezorgen wij bij u rondom Den Bosch

Voor onze belegde broodjes hanteren wij divers beleg, hierbij kunt u denken aan classics, de luxe beleg, maar ook specials. Lunchroom Rooyaal zorgt ervoor dat u uw medewerkers, concullega’s of andere personen kunnen genieten van de luxe lunch die u laat bezorgen bij uw gelegenheid in Den Bosch. Daarnaast verzorgen wij ook de mogelijkheid van het verzorgen van ontbijt, hierbij kunt u denken aan croissants en heerlijk belegde broodjes.

Benieuwd naar het bezorgen van een luxe lunch in Den Bosch?

Bent u benieuwd wat wij van Lunchroom Rooyaal voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag ! Wilt u bijvoorbeeld een lunch bij een vergadering? Wij zorgen dat het middageten bij uw bijeenkomst van hoogstaande kwaliteit is! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via het nummer: 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.