Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Paninibroodjes bestellen

Paninibroodjes bestellen

Bij Lunchroom Rooyaal in Den Bosch kunt u verschillende paninibroodjes en andere warme broodjes bestellen. Onze uitgebreide kaart bestaat uit heerlijke zoete snacks, warme snacks, belegde broodjes, maandspecials en luxe broodjes. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze gezellige lunchroom om onze lekkernijen te proeven. Wij maken enkel broodjes van dagverse ingrediënten, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Heerlijke, warme paninibroodjes bestellen bij onze broodjeszaak in Den Bosch

Wilt u uw collega’s verrassen met de lekkerste broodjes? Kies er dan voor om heerlijke paninibroodjes of andere warme broodjes te bestellen bij onze lunchroom in Den Bosch. Deze lunchgerechten stellen zeker niet teleur. Kies uit diverse varianten, zoals de panini met brie, bacon en honing, of ga voor een Mediterrane variant met aubergine, mozzarella en tomaat. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u geniet altijd van de lekkerste broodjes.

Kies uit een uitgebreid assortiment

Naast warme paninibroodjes, kunt u bij Lunchroom Rooyaal in Den Bosch nog veel meer lekkernijen bestellen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment met warme snacks, waaronder frikandelbroodjes en worstenbroodjes. Bent u meer een zoetekauw? Kies dan voor de echte Bossche Bol, een van de diverse muffins of een versgebakken appelflap. Naast onze hartige en zoete snacks maken we ook de lekkerste belegde broodjes. Deze kunnen met allerlei groenten, vis- en vleessoorten of salades worden belegd.

Neem bij vragen contact met ons op

Wij zijn gedurende de hele week open, zodat u de lekkerste paninibroodjes en andere warme broodjes kunt bestellen in onze broodjeszaak in Den Bosch. We zijn op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur open en op vrijdag zelfs tot 19.00 uur. Ook in de weekenden bent u bij ons van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.