Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Paninibroodjes bestellen

Paninibroodjes bestellen in Den Bosch

Bij Lunchroom Rooyaal in Den Bosch kunt u verschillende paninibroodjes bestellen. Onze uitgebreide kaart bestaat uit heerlijke zoete snacks, tussendoortjes, maandspecials en diverse andere broodjes. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze gezellige lunchroom om onze lekkernijen te proeven. Wij maken enkel broodjes van dagverse ingrediënten, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Heerlijke paninibroodjes bestellen bij onze lunchroom

Wilt u uw collega’s verrassen met de lekkerste broodjes? Kies er dan voor om heerlijke paninibroodjes of andere warme broodjes te bestellen bij onze lunchroom in Den Bosch. Deze lunchgerechten stellen zeker niet teleur. Kies uit diverse varianten, zoals de panini met brie, bacon en honing, of ga voor een Mediterrane variant met aubergine, mozzarella en tomaat. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u geniet altijd van de lekkerste broodjes.

Kies uit een uitgebreid assortiment

Naast paninibroodjes, kunt u bij onze broodjeszaak in Den Bosch nog veel meer lekkernijen bestellen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment met snacks, waaronder frikandelbroodjes en worstenbroodjes. Bent u meer een zoetekauw? Kies dan voor de echte Bossche Bol, een van de diverse muffins of een versgebakken appelflap. Naast onze hartige en zoete snacks maken we ook de lekkerste belegde broodjes. Deze kunnen met allerlei groenten, vis- en vleessoorten of salades worden belegd.

Kom gerust langs in onze lunchroom of bestel via de website

Wij zijn gedurende de hele week open, zodat u de lekkerste paninibroodjes en andere belegde broodjes kunt bestellen. Ook in de weekenden bent u bij ons van harte welkom bij onze broodjeszaak in de Praxis. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073 6447887 of door het contactformulier in te vullen.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal