Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Warme broodjes bestellen

Warme broodjes bestellen in Den Bosch

Wilt u de lekkerste warme broodjes bestellen of afhalen? Breng dan een bezoek aan Lunchroom Royaal in Den Bosch. We hebben een ontzettend breed assortiment met heerlijke warme broodjes. Bestel bijvoorbeeld worstenbroodjes, saucijzenbroodjes of hartige broodjes. Onze lekkernijen worden ieder dag bereidt met dagverse ingrediënten. Zo geniet u altijd van onze topkwaliteit.

Voldoende keuze om warme broodjes te bestellen

Door ons brede assortiment aan warme broodjes, kunt u vast en zeker uw favoriet bestellen. We bereiden lekkere paninibroodjes, hartige broodjes en diverse warme snacks. Onze broodjes worden dagelijks vers bereid en zijn daardoor van goede kwaliteit. Kiest u voor een lekker worstenbroodje of geeft u liever de voorkeur aan een overheerlijk frikandelbroodje? Laat ons uw lunch bezorgen op de gewenste locatie of haal de warme broodjes af bij onze lunchroom. Bij onze broodjeszaak in Den Bosch geniet u altijd van topkwaliteit. Geef u wensen bij het bestellen van de warme broodjes aan en wij zorgen ervoor dat alles in orde is!

Geniet dagelijks van verse warme snacks

Breng een bezoek aan onze broodjeszaak in de Praxis en bekijk het ruime assortiment. Wilt u direct uw bestelling doorgeven? Bel ons dan via 073 6447887 of vul het contactformulier in. Aarzel niet om de lekkerste warme broodjes bij ons te bestellen en u geniet in mum van tijd van een heerlijke lunch.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.

Rooyaal