Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Home » Zakelijke lunch bestellen Den Bosch

Zakelijke lunch bestellen in Den Bosch

U wilt voor uw vergadering een zakelijke lunch bestellen rondom Den Bosch. Bij Lunchroom Rooyaal bent u op het juiste adres op het gebied van uw broodjes of lunch. Wij bezorgen de heerlijke broodjes bij u op kantoor of u kunt er ook voor kiezen om naar onze gezellige lunchroom te komen. Wij zijn pas tevreden wanneer u echt geniet van ons broodje! Dit geldt ook als u een bedrijfslunch wilt bestellen voor in bijvoorbeeld Rosmalen.

Een zakelijke lunch bestelt u bij ons in Den Bosch

Bij Lunchroom Rooyaal kunt u uw gewenste producten bestellen en laten bezorgen, maar natuurlijk ook afhalen. Doordat onze broodjes met liefde en passie zijn gemaakt, wordt er gezorgd dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit samen met onze verse ingrediënten zorgt voor een gouden combinatie. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een zakelijke lunch voor uw bijeenkomst in de regio Den Bosch. Dus ook als u een bedrijfslunch in Rosmalen wilt organiseren, staan bij voor u klaar. De broodjes waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Zoete snacks: dit zijn zoete broodjes en snacks die zorgen voor een zoete inval van uw lunch.
  • Warme snacks: hartige broodjes, denk hierbij aan worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Maandspecialiteiten: iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt, elke keer weer een verrassing!
  • Warme specials: onder andere de panini’s.
  • Specials: luxebroodjes met speciaal beleg, vaak salades of een heerlijk broodje gezond of carpaccio!

Met deze uitgebreide keuze wordt uw bedrijfslunch in Rosmalen een groot succes! Plaats nu eenvoudig een online bestelling voor uw zakelijke lunch in regio Den Bosch.

Benieuwd naar het bestellen van een zakelijke lunch in Den Bosch?

U kunt bij lunchroom Rooyaal in Den Bosch terecht voor het bestellen van broodjes, panini’s en een zakelijke lunch. Wij zijn er om u verder te helpen met de lunch bij uw bijeenkomst of vergadering, ook als u een bedrijfslunch in bijvoorbeeld Rosmalen wilt organiseren. Door het ruime assortiment en het vele beleg is er voor iedereen wel een specifiek broodje tijdens de lunch. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer : 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.