Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Zakelijke lunch bestellen Den Bosch

U wilt voor uw vergadering, zakelijke lunch bestellen rondom Den Bosch. Bij Lunchroom Rooyaal bent u op het juiste adres op het gebied van uw broodjes of lunch. Voor lekkere broodjes kunt u terecht bij Lunchroom Rooyaal. Wij verzorgen de heerlijke broodjes bij u op kantoor of u kunt er ook voor kiezen om naar onze gezellige lunchroom te komen! Wij zijn pas tevreden wanneer u echt geniet van ons broodje! Dit geldt ook voor de zakelijke lunch die u bij ons kunt bestellen rondom Den Bosch.

Een zakelijke lunch kunt u bij Lunchroom Rooyaal bestellen in Den Bosch

Bij Lunchroom Rooyaal kunt u uw gewenste producten bestellen en laten bezorgen, maar natuurlijk ook afhalen. Doordat onze broodjes met liefde en passie zijn gemaakt wordt er gezorgd dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, dit samen met onze verse ingrediënten zorgt voor een gouden combinatie. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een zakelijke lunch voor uw bijeenkomst in de regio Den Bosch. Broodjes die bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Zoete snacks: dit zijn zoete broodjes en snacks die zorgen voor een zoete inval van uw lunch.
  • Warme snacks: hartige broodjes, denk hierbij aan worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Maandspecialiteiten: iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt, elke keer weer een verassing!
  • Warme specials: onder andere de panini’s.
  • Specials: luxe broodjes met speciaal beleg, vaak salades of een heerlijk broodje gezond of carpaccio!

Benieuwd naar het bestellen van een zakelijke lunch in Den Bosch?

U kunt bij lunchroom Rooyaal in Den Bosch terecht voor het bestellen van broodjes, panini’s en zakelijke lunch. Wij zijn er om u verder te helpen met de lunch bij uw bijeenkomst of vergadering. Door het ruime assortiment en het vele beleg is er voor iedereen wel een specifiek broodje tijdens de lunch. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.