Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Broodjeszaak Praxis den Bosch

Bent u op zoek naar een broodjeszaak om uw broodjes te bestellen rondom de Bossche Woonboulevard? Lunchroom Rooyaal is gevestigd ín de Praxis Megastore en zorgt voor de mogelijkheid dat u heerlijke broodjes kunt bestellen of kunt eten in onze lunchroom. Door de liefde waarmee onze broodjes worden gemaakt wordt er gezorgd dat u bij iedere hap die u neemt de kwaliteit proeft! Door ons ruime assortiment wordt er gezorgd dat er voor iedereen wel een perfect broodje is! Ook kunt u, uw broodjes bestellen en laten bezorgen vanuit onze broodjeszaak in de Praxis Megastore in Den Bosch.

Een broodjeszaak in de Megastore van Praxis in Den Bosch; dat is Rooyaal

U kunt uw broodjes bij ons bestellen en wij bezorgen deze bij u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze lunchroom gevestigd in de Praxis in Den Bosch? Dan moet u zeker eens kijken wat voor verschillende broodjes wij hanteren binnen ons assortiment. Met onze kwalitatieve en lekkere broodjes kunnen wij uw lunch of bijeenkomst tot een succes maken! Binnen ons assortiment vallen onder andere:

  • Zoete snacks: dit zijn zoete broodjes en snacks die zorgen voor een zoete inval van uw lunch.
  • Warme snacks: hartige broodjes, denk hierbij aan worstenbroodjes en saucijzenbroodjes
  • Maandspecialiteiten: iedere maand wordt er een speciaal broodje gemaakt, elke keer weer een verassing!
  • Warme specials: onder andere de panini’s.
  • Specials: luxe broodjes met speciaal beleg, vaak salades of een heerlijk broodje gezond of carpaccio!

Benieuwd naar de broodjes die u kunt bestellen rondom de Praxis in Den Bosch?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid van onze broodjeszaak gevestigd in de Megastore van Praxis in Den Bosch? Wij vertellen u graag over de mogelijkheid van bestellen en bezorgen, wij zijn er om u verder te helpen! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 073 6447887.

Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.