Lunchroom Rooyaal, denkt graag met u mee over het invullen van uw specifieke wensen

Online bestellen

b

Uitgebreid assortiment

Met liefde en passie bereid

Broodjes bezorgen Rosmalen

Voor wat voor gelegenheid wilt u broodjes laten bezorgen in de regio van Rosmalen? Wellicht bent u op zoek naar een cateraar die eenmalig of periodiek de bedrijfslunch voor uw organisatie verzorgt. Of er staat een feestelijke gelegenheid op de planning waarvoor u broodjes aan huis wilt bezorgen. Wat de reden ook is, voor kleine en grote groepen bent u bij Lunchroom Rooyaal aan het juiste adres.

Welke broodjes laat u bezorgen in Rosmalen of omgeving?

Van standaard broodjes met kaas of ham tot aan luxe specials, wij bezorgen diverse broodjes in Rosmalen en omgeving. Daarnaast kiest u ook uit diverse dranken, zoals frisdrank, zuivel en vruchtensap. Oftewel, een ontbijt, lunch of diner dat tot in de puntjes geregeld is. Kies ervoor om uw bestelling te laten bezorgen of haal het af in onze lunchroom.

Voor ieder wat wils in onze lunchroom

Of u nu vegetarische broodjes of broodjes met vlees of vis wilt laten bezorgen, in onze lunchroom nabij Rosmalen is er voor ieder wat wils. Maak gebruik van het online bestelformulier en geef eenvoudig uw bestelling door. Naast diverse broodjes kiest u ook uit een divers aanbod aan zoete snacks. Denk hierbij aan muffins, croissants en de enige echte Bossche Bol van Jan de Groot.

Geef eventuele wensen door

Zijn er speciale dieetwensen of allergieën in het spel? Laat het aan ons weten via het bestelformulier of bel naar 073 6447887.


Online bestellen

Direct gemakkelijk online bestellen, met het online bestel systeem willen we het u nog gemakkelijker maken om uw bestelling te plaatsen.